Wilt u meer informatie? Bel ons: +31 (0) 174 286940

Voor ons, als handelsonderneming, is het belangrijk om de steeds wisselende marktomstandigheden goed te blijven volgen. Op die manier kunnen wij snel en adequaat handelen. Om onze concurentiepositie stevig te houden zijn wij continue op zoek naar betrouwbare bedrijven in het buitenland die ons kwaliteitsproducten kunnen leveren tegen scherpe prijzen.

Sinds 1999 zijn wij in China op zoek naar betrouwbare en gekwalificeerde fabrieken. Inmiddels werken wij al ruim 16 jaar nauw samen met zorgvuldig gekozen leveranciers. Deze leveranciers beschikken over gekwalificeerde engineers die het complete productieproces volgen. Door nauw samen te werken met deze leveranciers en altijd op zoek blijven naar vernieuwing en verbetering kunnen wij oprecht zeggen dat wij volledig achter onze producten vanuit China staan!

Naast China importeren wij ook uit diverse andere landen binnen en buiten europa zoals Duitsland Engeland en Italie. Een groot voordeel vanuit deze landen is de snelle levertijd. U hoeft dus nooit lang op uw producten te wachten!